Să nu va mire dacă într-o zi o să lucrăm accesorii din lemn cu inserții de aur!

De curând ne-am mutat, cu acareturi cu tot, în ceea ce se numește triunghiul aurifer  al României, o zonă pe care nu are rost să ți-o povestim dacă nu o vezi, darămite să trăiești aici.

Treaba e așa, noi am fost sfătuiți de multe ori să plecăm din țara asta unde nimic nu se întâmplă, iar dacă ceva se întâmplă, e de rău. Te rog sa nu pleci urechea la astfel de vorbe! Lucrurile se întâmplă pentru că noi vrem asta, nu se întâmplă de la sine. Iar dacă noi vrem ca lucrurile să decurgă într-un anumit mod, atunci ele or să fie mult mai bune decât te aștepți.

În principal noi avem o dorință mare și lată: să fim cât mai liberi și să ne exprimăm așa cum ne dictează sinele, iar în același timp să respectăm niște reguli de bun simț, să-i respectăm pe ceilalți și nu în ultimul rând, pe Mama Natură. Acesta este unul din motivele pentru care ne-am mutat din orașe aglomerate pe un deal din Munții Apuseni. În oraș sunt enorm de multe ocazii care nu iți acordă cât timp ți-ai dori pentru tine așa că am renunțat la el și o să îl vizităm doar atunci când o să ne dorim.

Poate nu vom săpa noi niciodată dupa aur (metalul acela galben și lucios) însă credem că am găsit deja aur cât pentru câteva generații!  Aurul acesta e viața tihnită pe care o trăim deja și pe care vrem să o transmitem mai departe. Nu o să impunem și nu o să dpm sfaturi ci o să arătăm doar, prin exemplu propriu, că multe se pot face oriunde te-ai afla.

Așa că o să lucrăm lemnul cu inserții din povestea noastră care într-o zi poate fi a ta.