Livrare

Livrarea prin Poșta Română
Comenzile se expediază doar în zilele de MIERCURI.

Costul de livrare este de 9 lei – colet normal sau 15 lei – colet Prioripost *

În termen de 3-5 zile de la confirmarea expedierii coletului, veți primi un aviz în cutia poștală că a sosit coletul la oficiul poștal. Mergeți la oficiul poștal cu avizul și buletinul pentru a ridica coletul. Dacă adresa de livrare introdusă nu corespunde cu cea din buletin, nu puteți ridica coletul. Dacă adresa de livrare nu coincide cu cea din buletin, alegeți serviciul Prioripost.

Dacă nu primiți avizul în cutia poștală, vă recomandăm să verificați la Oficiul Poștal de care aparține adresa de livrare primirea coletului în 3-5 zile lucrătoare de la momentul când ați primit emailul nostru de confirmare a expedierii.

Dacă în termen de 10 zile nu ridicați coletul, acesta se va întoarce la noi, costurile de expediere și înmagazinare urmând a fi suportate de către client, caz în care ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă ulterioară sau a solicita plata anticipată. Echivalentul acestor costuri va fi retras din suma rambursată (exemplu: la o comandă de 125 lei având costurile de retur de 12 lei se va rambursa suma de 113 lei)

Pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, transportul este GRATUIT.

*Prioripost este serviciul de curierat rapid intern al Poştei Române. Coletul este livrat direct la adresă de către curierul poștal.
Coletele ajung la destinaţie în 12 ore în aceeaşi localitate, 24 de ore între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România. Veți primi un număr de urmărire cu care puteți verifica stadiul coletului pe site-ul Poștei
Române https://www.posta-romana.ro/track-trace.html